top of page
OM OSS

Hvalstad I.L er en idrettsklubb som holder til i området. Klubben ble opprettet i 2003 og godkjent som eget idrettslag 2004 som medlem av Norges Idrettsforbund ved Akershus Idrettskrets. Mange av Hvalstads beboere benytter seg av tilbudene til idrettslaget.

 

Aktivitetene er bygd opp rundt elever på Hvalstad skole og andre som har tilknytning til Hvalstad skole eller Hvalstad Vel. Fotballaget holder til på Hvalstad skoles fotballbane. Før opprettelsen av Hvalstad I.L fikk bla. barn på Hvalstad tilbud gjennom B.I.F (Billingstad Idrettsforening) og Holmen Idrettslag.

 

I 2003 etter en periode med ønsker om idrettslag på Hvalstad ble Hvalstad I.L stiftet 20. desember 2003. Hvalstad skole og FAU måtte bli forespurt om deres holdning til det nye idrettslaget og de så på dette som svært positivt og viste stor interesse for denne saken. Til nå har klubben fått flere sponsorerer og i alt 9 fotballag er innmeldt til Norges Fotballforbund for spill rundt i Oslos Fotballkrets.

GØYCUP

GøyCup er et av Hvalstad ILs absolutt store høydepunkt. Her blir alle barn som spiller fotball i Hvalstad IL inndelt i blandede lag med egen ansvarlig trener. Det spilles løpende cup gjennom dagen, med avsluttende finale og/eller All-star kamp. 

Hvalstad IL stiller med grillmat, frukt og drikke til alle som deltar. Leker og moro for både spillere og barn som ikke er med på cupen. De seneste årene har det også blitt boder med utsalg, lopper og lodd. Vi oppfordrer alle foreldre og barn på Hvalstad til å komme og heie, delta på lekene og bruke dagen som en stor og hyggelig barnas gatefest på Hvalstad!

Gøy Cup
HVALSTAD
AKTIVITETSPARK

Hvalstad aktivitetspark er et samarbeidsprosjekt mellom Hvalstad idrettslag, Hvalstad Vel og engasjerte foreldre. 

Ideen bak Hvalstad aktivitetspark ble startet i 2017, hvor det første store høydepunktet var ny kunstgressbane. Banen ble høytidelig åpnet av ordfører Lene Conradi under GøyCup i september 2018.

Steg to er en aktivitetspark i tilknytning til Hvalstad skole, på området over elven som rommet grusbanen og «håndball-asfalten». Her åpnet det 7. september 2019 basketbane, rullepark, Tufte-apparater med mye mer.

 

Hvalstad @Park
Styret
STYRET
2023 

Andreas Langeland
Leder

Sissel.jpg

Sissel Bøe Sollund
Styremedlem, ansvarlig for dommere og drakter

Ulrikke Bjelke Christophersen 
Styremedlem, ansvarlig for spons, marked og innkjøp

Kristian_edited.png

Kristian Platou Nygård 
Styremedlem, Kong Vinter

Heidi Garm 2022_edited_edited.jpg

Heidi Garm
Styremedlem, ansvarlig for økonomi og web

Åsmund.png

Åsmund Ness 
Styremedlem, ansvarlig for anlegg og trenerkontakt

Marius Kristmoen
Styremedlemarrangementssjef

nito.jpg

Ole Einar Nyberg
Varamedlem

Nito Simonsen
Varamedlem

bottom of page